Underkategorier

 

Hafjell Alpin

Det høyeste punktet i bakkene ligger 1030 meter over havet, med en fallhøyde fra topp til bunn på over 830 meter. Alpinsenteret har 18 skiheiser, hvorav 1 gondolbane, 3 stolheiser og 14 skitrekk med hele 31 nedfarter å velge mellom.

Hafjell arrangerte slalåm og storslalåm under de Olympiske Lekene, og arrangerer jevnlig FIS renn i de samme disiplinene. Selv om Hafjell har noen krevende seksjoner, regnes de fleste løypene som relativt lette løyper som er særdeles populært blandt snowboard og twin tip-kjørere. Hvis man er ute etter brattere bakker og mer krevende løyper er Kvitfjell i Ringebu litt lenger nord et godt alternativ. Alpinsenteret har også en terrengpark for snowboardere og freestylekjørere med hopp, rails og mer, i tillegg til et flombelyst område for kveldskjøring utvalgte dager.

Hafjell ligger i solsiden av Gudbrandsdalen, og nyter av å være i le for vind, hvilket gir mange flotte og solrike dager i bakkene.

Skimovie

På Mosetertoppen kan man i tillegg kjøre en egen skibakke hvor man får automatisk tidtagning med filming mens man kjører. Hafjell er det første alpinanlegget i Norden som introduserer Skimovie konseptet.

Nytt i 2012 er også Restaurant Skavlen på Mosetertoppen som har som mål å gi den beste matopplevelsen i de nordiske fjell med en fantastisk utsikt over dalen.

Barnepass

Alpinsenteret tilbyr også skiskole og barnepass, slik at mor og far kan nyte en dag i bakken for seg selv.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: